Agencija za nekretnine - Severitas

Agencija Točka - Agencija za nekretnine - Severitas

Agencija za nekretnine SEVERITAS d.o.o. aktivno posreduje pri prodaji i najmu stambenih prostora i poslovnih nekretnina te zemljišta na području Hrvatske, posebice Zagreba i Jadranske obale. Osim toga svim svojim klijentima organizira kompletnu pravnu uslugu za kupnju i prodaju nekretnina.

U beskrajno velikoj ponudi nekretnina na internetu, danas je potraga za idealnom nekretninom mukotrpan posao koji često završi s nezadovoljstvom rezultatima te gubitkom vremena provedenih tražeći najbolje ponude. Odlična cijena nekretnine, ali nigdje nema fotogalerije? Super lokacija, ali nedovoljno informacija? Prelijepa kuća, povoljna cijena, ali nigdje nema informacije o lokaciji nekretnine? Nema tlocrta! Nema karte!

Ekipa iz Severitasa koristi naš spotCMS sustav za samostalno uređivanje ponuda na svojoj stranici, a da bi opis nekretnine bio što detaljniji, putem CMS-a se lako ubacuje i neograničen broj potrebnih podataka, fotografija, tlocrta, opisa... Google Maps aplikacija povezana je sa svakom nekretninom tako da je dovoljno samo upisati lokaciju, precizno kliknuti na mapi i detaljna karta gotova je za sekundu. Vizualna prezentacija nekretnine je u skladu s prioritetima interesa klijenata, a ispod svake nekretnine nalazi se i forma za brzi upit gdje možete zatražiti odgovore koji vas zanimaju.

Favorit 3

Izbor urednika
Agencija Točka

Agencija Točka

Web & grafički dizajn, vizualni identitet

Profil autora