Grad Pleternica

Agencija Točka - Grad Pleternica

Unaprijeđene internetske stranice Grada Pleternice imaju portalski uređeno sučelje kroz koje se posjetitelji lako snalaze prolazeći kroz sadržajne poveznice unutar navigacije. Nova internetska stranica je takvom organizacijom sadržaja postala središnje mjesto na internetu na kojemu se mogu saznati važne i korisne informacije o gradu Pleternici, stanovništvu, gospodarstvu, poduzetničkoj zoni, kulturi, znamenitim Pleterničanima, sportu, turizmu, smještaju te manifestacijama tijekom godine.

U pozadini se nalazi sustav upravljanja sadržajem (CMS) koji omogućuje da se uz vijesti, koje ispunjavaju središnji dio stranice, veže neograničeni broj povezanih fotografija i dokumenata. Na novim stranicama je izrađen i sustav koji omogućuje objavu službenih dokumenata što će olakšati i ubrzati komunikaciju gradske uprave s medijima i stanovništvom.

Na stranici se nalazi i fotogalerija grada Pleternice i okolice, kao i detaljni opisi naselja koja pripadaju gradu. Tu je, po prvi puta na internetu, i detaljna informativna karta centra Pleternice s ucrtanim objektima koja će gostima olakšati snalaženje.

Favorit 0

Agencija Točka

Agencija Točka

Web & grafički dizajn, vizualni identitet

Profil autora