Tamburaški sastav Garavuše

Agencija Točka - Tamburaški sastav Garavuše

Tamburaški sastav Garavuše iz Kutjeva njeguje tradicionalnu i popularnu glazbu iz svih krajeva Lijepe Naše, klasična djela i instrumentale. Snimile su 20-ak autorskih pjesama, a 2009. svjetlo dana ugledao je njihov prvi nosač zvuka pod nazivom Uspomena. Garavuše djeluju kao neprofitna udruga građana s ciljem očuvanja kulturne baštine i promicanja izvorne i suvremene tamburaške glazbe. Pod okriljem udruge podučavaju djecu i mlade sviranju tambure a aktivne su i u organizaciji i sudjelovanju na humanitarnim koncertima. Dobitnice su Plakete grada Kutjeva za izniman doprinos promicanju Kutjeva u Hrvatskoj i svijetu.

Garavuše su nam došle sa željom da im izradimo višejezičnu internetsku stranicu koja će u potpunosti predstavljati njihov dosadašnji rad i pratiti sve novo što se događa, nuditi posjetiteljima informacije o prošlim i budućim nastupima, povezivati njihove online profile na Facebook-u, Twitter-u i YouTube-u te ponuditi nešto dodatno svima koji žele postati fanovi Garavuša u Fan club-u. Na stranici možete, u cijelosti, poslušati pjesme s njihovog albuma Uspomena kao i saznati riječi svih pjesama, pogledati fotogaleriju te saznati sve o djevojkama iz benda.

Čitava stranica je izrađena koristeći najnoviju verziju našeg spotCMS sustava koji Garavušama omogućuje uređivanje svih dinamičkih dijelova stranice a sve u cilju održavanja informacija svježima i up-to-date. Djevojke mogu same unositi novosti, buduće nastupe, retrospektivu nastupa s fotografijama i YouTube video clipovima, multimedijalni dio stranice s pjesmama, riječima pjesama i spotovima te uređivati fotogaleriju.

Favorit 4

Izbor urednika
Agencija Točka

Agencija Točka

Web & grafički dizajn, vizualni identitet

Profil autora